Website maken

Een eigen Website laten maken, of zelf doen?

Home » Website maken

Responsive website of webshop laten maken door TwoHats

Als onderneming, vereniging of andere organisatie kun je heden ten dage echt niet meer zonder een professionele website en is het dus van belang dat je een eigen website gaat maken voor promotie van je bedrijf of organisatie. Een website maken kan op verschillende manieren, je kunt het compleet webdesign uitbesteden aan een webdesigner, maar zelf je eigen website maken kan natuurlijk ook. Hieronder noemen we even de voor en nadelen voor het uitbesteden of zelf maken van je website.

website maken

Website zelf maken

Je kunt natuurlijk zelf beginnen met het maken van een eigen website in bijvoorbeeld WordPress of Joomla als CMS systeem. Veel hostingpakketten hebben standaard de mogelijkheid om dit door middel van enkele in te drukken knoppen automatisch te installeren op je eigen domeinnaam. De basis staat er vervolgens maar door de talloze plug-ins die je vervolgens moet gaan koppelen zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Ook de keuze van het template design en het op de juiste manier configureren maakt het dan vaak lastig om tot een goede website als eindresultaat te komen.

Wanneer je er voor kiest om je website zelf te maken, denk dan ook aan de beveiliging en updates die een WordPress of Joomla website zeker nodig heeft.

Website laten maken

TwoHats is de specialist in het maken van een professionele website of webwinkel gemaakt in WordPress. Ze nemen alle werkzaamheden voor je uit handen en besparen je op deze manier veel tijd waardoor je jezelf bezig kunt houden met de dingen waar jij goed in bent. TwoHats stelt samen jet jouw een compleet stappenplan samen voor het maken van je website. Dit stappenplan ziet er als volgt uit:

STAP 1 - TELEFONISCH OF PERSOONLIJK GESPREK
Na de aanvraag van een offerte zullen wij je telefonisch benaderen en maken dan de keuze of een persoonlijk gesprek noodzakelijk is. Wij bespreken vervolgens je persoonlijke wensen m.b.t. tot de website of webshop.

STAP 2 – VRIJBLIJVEND VOORSTEL MET OFFERTE
Nadat we de persoonlijke wensen hebben besproken gaan wij direct voor je aan de slag met het webdesign (ontwerp) van je eigen website in huisstijl. (Nog geen logo of huisstijl, geen probleem ook dat kunnen wij voor je regelen) Je ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvend voorstel met een heldere offerte. In deze offerte staat duidelijk vermeld wat de eenmalige kosten zijn voor de website en de terugkomende jaarlijkse kosten, hierbij kun je denken aan webhosting, domeinnaam, een SSL Certificaat enz..

STAP 3 – REALISATIE EN OPLEVERING
Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met het maken van de website of webshop in WordPress, en in het geval van een webshop in combinatie met Woocommerce als webwinkelsoftware. Als de website volledig is gebouwd volgens afspraak kun je eventueel verder aan de slag met het vullen van de site. Als alles is gevuld en door jezelf akkoord bevonden zetten wij de website online.

STAP 4 – NAZORG & SUPPORT VAN DE WEBSITE
Natuurlijk kun je bij ons ook na het leveren van de website terecht voor een degelijk support, ook verzorgen wij het onderhoud van WordPress (denk aan updates van WordPress en de geplaatste plug-ins).

Indien je er voor kiest om door TwoHats je website te laten maken is kennis van programmeren dus niet noodzakelijk. Indien je met een tekstverwerker zoals b.v. MS Word overweg kunt, dan is het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem.

Hebben wij je overtuigd om door TwoHats je website te laten maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of bel voor meer info met een van onze webdesigners op T: 0495-549249

EEN WHATSAPP STUREN:

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number