Webdesign Weert

TwoHats Webdesign is gevestigd in Weert en al sinds 2000 actief bezig met het bouwen van effectieve maatwerk en budget websites. De afgelopen jaren hebben wij ons volledig toegelegd op het ontwerpen en opzetten van effectieve WordPress & WooCommerce websites en webshops.

webdesign ontwerp Weert

Een Totaalpakket bij TwoHats in Weert

Wij hebben voor jou een totaalpakket aan internetdiensten samengesteld waardoor het voor bijna ieder budget mogelijk is om snel een effectieve website online te plaatsen. Van domeinregistratie, supersnelle webhosting met een SSL Certificaat tot een complete WordPress website.

 Na een oriënterend gesprek en bekijken van de mogelijkheden gaan we direct voor je aan de slag.

Webdesign voor Mkb’ers & ZZP’ers in Weert

Mkb’er of ZZP’er uit Weert kunnen via TwoHats snel en voordelig online met de snelle en effectieve website of webshop. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze webdesigers en bespreek de uitgebreide mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Logo of Huisstijl nodig?

Als startende ondernemer heb je vaak nog geen logo of huisstijl tot je beschikking. TwoHats webdesign in Weert kan alle grafische vormgeving compleet voor je verzorgen. Hierbij kun je denken aan de opmaak van een visitekaartje tot het opmaken van een spandoek.

twohats webdesign weert

WordPress, dat is het CMS systeem waar wij je website of webshop anno 2018 in maken. WordPress is open source en door de vele beschikbare plug-ins schaalbaar naar iedere persoonlijke wens. TwoHats in Weert levert zowel  budget als maatwerk websites en daardoor geschikt voor een Startende ondernemer, ZZP'r MKB maar natuurlijk ook het grootbedrijf.

Woocommerce is de meest geavanceerde plugin van WordPress om een eigen webwinkel te maken. Deze webwinkelsoftware is gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker alsook de klanten die je webwinkel bezoeken. 

TwoHast heeft reeds jaren ervaring met het opzetten en onderhouden van Woocommerce voor je webwinkel.

Wanneer je overweegt om een website te gaan maken, neem dan contact op met TwoHats Webdesign in Weert. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor jou een perfecte website in WordPress te ontwikkelen. Indien je overweegt om een webshop te beginnen, dan bieden wij Woocommerce als e-commerce oplossing.

Veel mensen onderschatten hoe belangrijk goede webhosting is voor een eigen website. Webhosting zorgt, net zoals je Smartphone dat je bedrijf ten aller tijde bereikbaar is. Denk hierbij aan het ontvangen en het versturen van je e-mail, maar ook de bereikbaarheid en snelheid van je website of webshop is hierbij van groot belang.

TwoHats webdesign in Weert levert een compleet pakket aan webhosting incl. een SSL Certificaat als dat gewenst is tegen een betaalbare prijs!

Bij TwoHats in Weert kun je natuurlijk ook terecht voor grafische vormgeving, een nieuw logo, opmaak van huisstijl of het leveren van een eigen spandoek is voor ons geen enkel probleem.