Webdesign Limburg

TwoHats is Full-Service WordPress webdesign bedrijf  in Limburg. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van WordPress en Woocommerce kunnen wij maatwerk websites leveren tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit en functionaliteit van onze websites en webshops staat bij TwoHats altijd voorop!

webdesign limburg

TwoHats webdesign gaat als volgt te werk:

Je kunt bij TwoHats in Limburg altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Na ontvangst van je offerte maken wij een indicatie van de totale kosten. Indien de indicatie in je richting zit gaan wij vrijblijvend aan de slag met het WordPress Webdesign van je website of webshop.

Opdracht tot Webdesign

Na akkoord van de eerste ontwerpen gaan we aan de slag met het maken van je WordPress Website of Woocommerce webshop. Afhankelijk van de interne drukte leveren wij gemiddeld een website al binnen 2 weken en een webshop binnen 4 weken.

Na het leveren van je website spreken we samen met je af wie het onderhoud van de website verder uit gaat voeren in de toekomst.

WordPress website | Limburg

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor websites. Door de vele beschikbare (vaak gratis) Plug-ins is nagenoeg niets onmogelijk qua design en functionaliteiten in de website. WordPress wordt door TwoHats geleverd in een responsive design en daardoor geschikt voor Smartphones en Tablets (bijvoorbeeld een iPhone of iPad)

WooCommerce als webshop in WordPress

WooCommerce is op Magento na het meest gebruikte CMS systeem wanneer je een webwinkel gaat bouwen in WordPress. Woocommerce is ten opzichte van Magento vele malen voordeliger.

wordpress limburg
wordpress limburg

Grafische vormgeving
Logo's, opmaak en drukwerk van visitekaartje of spandoek, niets gaat TwoHats te ver en levert alle grafische vormgeving die je nodig hebt om je bedrijf in de markt te zetten