Webdesign Budel

TwoHats is gespecialiseerd in webdesign van websites en webshops. In de Regio Budel werken we met gespecialiseerde webdesigners aan jou WordPress website of Woocommerce webshop. Naast het leveren van een uniek en schitterend webdesign kun je bij ons ook terecht voor het ontwerp van een eigen huisstijl.

Totaalpakket in de regio Budel

TwoHats levert desgewenst een totaalpakket aan internetdiensten, hierbij kun je denken aan domeinregistratie zoals b.v. www.budel.nl of de razendsnelle webhosting met SSL Certificaat van een WordPress website. Indien je een bedrijf hebt in Budel, dan komen wij graag vanuit Weert even langs. Na een oriënterend gesprek en bekijken van de mogelijkheden gaan we direct voor je aan de slag.

Offerte voor een strak webdesign in Budel?

Ben je dus op zoek naar een kei stoer webdesign in Budel, neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Bespreek samen met ons je persoonlijke wensen. Een offerte maken wij uiteraard geheel vrijblijvend. Na akkoord gaan wij direct voor je aan de slag.

Onderhoud website

Nadat onze webdesigners je website of webshop geleverd hebben kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhoud van de site of shop. Door middel van een support/onderhoudscontract nemen wij graag je werk uit handen om alles up-to-date te houden.

Speciaal voor Mkb’ers & ZZP’ers in de Regio Budel

Ben jij Mkb’er of ZZP’er uit Budel en wil je graag snel en voordelig online met een goede, snelle maar vooral effectieve website of webwinkel, dan dagen wij je uit om bij ons eens een kopje koffie te komen drinken en samen met ons de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

webdesigners Budel

Grafische vormgeving
Heb je nog geen eigen huisstijl of logo? Ook dat is voor TwoHats in de regio Budel geen enkel probleem.
Desgewenst kunnen wij ook drukwerk zoals bijvoorbeeld briefpapier (digitaal of papier), een visitekaartje en de opmaak van bijvoorbeeld een spandoek voor je regelen.

Enkele van onze klanten uit Budel:

Stevero PVC Vloeren Budel-Schoot
Stevens televisies
De Fitnessspecialist
De Tuinmeubelenspecialist
Solid Light Verlichting