Home » Nieuws » Passie voor webdesign

Passie voor webdesign

Het is net als kunst, wij zijn een creatief webdesignbureau met veel passie voor webdesign. De maatwerk websites die wij maken zijn creatief, snel, uniek in het design en fris ontworpen. Onze websites worden uitgebreid getest op responsive zodat ze prima aansluiten op de huidige generatie webbrowsers, smartphones en Tablets met iedere schermresolutie.

Betaalbaar en uniek in Webdesign

webdesign

Via TwoHats maatwerk websites is het webdesign altijd uniek, na het aanleveren van je huisstijl (logo enz..) gaan wij voor je aan de slag in Photoshop en creëren een uniek en fris webdesign dat perfect aansluit bij de uitstraling die gewenst is. Verder gaan we er voor zorgen dat in het design rekening gehouden wordt met de optimale conversie. Door de jarenlange ervaring van TwoHats zijn wij in staat om het maximale uit de WordPress website te halen die ook nog eens SEO is geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers van b.v. Google komen.

De Werkwijze van TwoHats

Na een persoonlijk gesprek, op kantoor, locatiebezoek of telefonisch onderhoud bepalen we samen de strategie. Daarna gaan we aan de slag met het webdesign van de WordPress website of Woocommerce webshop. Als het design vervolgens naar wens is uitgevoerd gaan we de site bouwen met alle functionaliteiten en de gewenste plug-ins installeren in de site of shop. Na de bouw van de website kun je aan de slag met je eigen website. Zelf pagina’s aanmaken, wijzigen en producten plaatsen is door een unieke WordPress systeem voor iedereen makkelijk zelf te doen.

Wat is er inbegrepen bij een maakwerk website?

Responsive & uniek webdesign
WordPress als CMS systeem
Complete WordPress installatie
Beveiliging van WordPress
Mobielvriendelijk design
Telefonische en e-mail support