Home » Nieuws » Damn! Oh nee, die website….!

Damn! Oh nee, die website….!

Oh nee, die website….! Je weet zelf ook dat er broodnodig iets aan moet gebeuren maar je hikt er steeds tegen aan en komt er maar niet aan toe. Daardoor schuif je het maar steeds vooruit.

Damn, daar gaat weer veel tijd in zitten hoor ik je denken, het moet immers wel goed gebeuren en dan niet zo van “Doen we wel effe snel tussendoor” want je moet er toch echt en voor gaan zitten als je daarvoor de tijd hebt.

Klinkt dit je bekend in je oren? Dat is dan toch echt zonde want elke dag dat je site niet up-to-date is of voor veel bedrijven die überhaupt nog niet eens een website hebben loop je natuurlijk klanten mis! Je website is immers je online visitekaartje waar juist je potentiële klanten de beslissing gaan nemen of ze zaken met je willen doen.

Ik hoor je zeggen dat je de financiële middelen niet hebt om het te láten doen? Neem contact op met TwoHats, want je kunt beslist wel een paar tientjes per maand missen toch? Bij TwoHats webdesign in Weert heb je namelijk al een professionele responsive website voor slechts €30,00 per maand (excl. BTW) – All-inn (Hosting, domeinnaam, e-mail, en een coole WordPress website die als basis geoptimaliseerd is voor Google)

Work Smarter, Not Harder,

Dat is het motto van TwoHats, want door de speciaal op maat gemaakte Beaver Builder plug-in is tevens het onderhoud van je website in no-time gepiept. Met de vele tools binnen Beaver Builder creëer je op een eenvoudige wijze gave effecten en plaats je in no-time een fotogalerie of een eigen video.

TwoHats neemt de telefoon op, of beantwoord je e-mail of WhatsApp wanneer jij ze nodig hebt en helpen je dan ook direct verder met het vullen van je eigen website! Dit doen we inmiddels al sinds 2000 voor vele bedrijven.