WordPress website of webshop op maat

Een website of webshop op maat gemaakt

Home » Maatwerk Website

Responsive website of webshop - TwoHats Webdesign

Ben je op zoek naar een WordPress website of webshop die helemaal responsive is en volledig op maat voor je is samengesteld? Laat je dan adviseren door de professionals van TwoHats Webdesign. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij keer op keer een website of webshop weten te bouwen die opvalt én scoort. Van een kleine corporate website tot aan een uitgebreide webwinkel met allerlei functionaliteiten: bij TwoHats Webdesign uit Weert draaien ze hun hand niet om voor dit soort klussen.

Website ontwerp via WordPress

Als je ons een maatwerk website laat ontwikkelen, dan doen we dat met behulp van het programma WordPress. Met dit CMS-systeem kun je je website later zelf gemakkelijk onderhouden. Wereldwijd wordt WordPress dan ook door heel veel bedrijven gebruikt als basis voor hun website. We hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk responsieve WordPress templates. Daarbij maken we ook alle plug-ins die beschikbaar zijn zodat we WordPress exact op maat en naar jouw persoonlijke wensen kunnen inrichten.

Besparen op de ontwikkelkosten

Een van de voordelen van een WordPress website via TwoHats is dat je geld bespaart op de normaal gesproken hoge ontwikkelingskosten voor een website.

 

Door te kiezen voor een WordPress webshop of website beschik je (met de juiste plug-ins zoals bijvoorbeeld de Yoast plug-in) over een product dat zeer zoekmachinevriendelijk in opbouw is. Zoekmachine-optimalisatie begint dan ook met WordPress als basis. Want dankzij Woocommerce is WordPress ook ideaal inzetbaar als webwinkelsoftware.

Wil je ook een WordPress website of webshop waarmee je hogere conversies bereikt? Neem dan contact op met onze specialisten en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number