WordPress website | Standaard en op maat

Wij zorgen altijd voor een passend design

Home » Diensten » WordPress

WordPress website laten maken

Heb je een bedrijf of webshop en ben je op zoek naar een nieuw design? En wil je dat je nieuwe website gemaakt wordt met WordPress? Schakel dan de professionals van TwoHats Webdesign in Weert in. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van websites. Of het nu gaat om een standaard corporate website of een uitgebreide webshop op maat met allerlei functionaliteiten: wij kunnen het voor je maken.

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een CMS-systeem waarmee het heel eenvoudig is om je website te onderhouden. Wij zorgen voor het design en de basisonderdelen zodat je zelf later pagina’s, blogartikelen en meer kan toevoegen. Wereldwijd maken heel veel bedrijven gebruik van WordPress als platform voor hun website of webwinkel. Altijd een slimme keuze dus!

Een unieke WordPress site

We zijn gespecialiseerd is het ontwerpen van maatwerk responsive websites. Responsive houdt in dat je uiteindelijke website op alle apparaten en devices goed weergegeven wordt. Dus zowel op desktop, laptop, smartphone en tablet. Gaat het je vooral om functionaliteit, een duidelijke website en heb je wat minder budget? Kies dan voor een budget website in WordPress van TwoHats Webdesign. Ben je meer op zoek naar een uitgebreidere website met meer functionaliteiten die helemaal wordt gemaakt op basis van jouw eisen en wensen? Dan is een WordPress website op maat perfect voor jou.

Als je meer informatie nodig hebt of je wilt een keer langskomen voor een vrijblijvend gesprek, neem dan even contact met ons op.

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number