Een WooCommerce webshop nodig?

Schakel de professionals van TwoHats in!

Home » Diensten » Woocommerce

WooCommerce webshop

Wil je van start met een webshop of heb je al een webshop en is die aan vernieuwing toe? Laat dan de professionals van TwoHats Webdesign in Weert een goed werkende webwinkel voor je maken met behulp van de juiste webwinkel software. We maken daarbij gebruik van WordPress als basis en voegen WooCommerce toe voor de verdere inrichting van je webshop.

Wat is WooCommerce eigenlijk?

WooCommerce is een open source programma dat je in staat stelt om op een redelijk eenvoudige manier je website om te toveren tot een e-commerce website. Op die manier kan je online je producten of diensten via e-commerce gaan verkopen. De webwinkel software van WordPress is eenvoudig in gebruik en wij helpen je waar nodig zodat je van alle functies gebruik kunt maken. Wij zorgen daarbij voor het webdesign en helpen je bij het onderhouden van je WooCommerce webshop.

De plug-ins van WooCommerce

Standaard beschikt WooCommerce over allerhande praktische plug-ins. Sommige zijn gratis, voor andere moet je betalen. Wij kunnen de plug-ins voor je installeren en als je dat wil op maat uitwerken. Op die manier wordt jouw webshop precies zoals je hem wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de open source opbouw van zowel WordPress als WooCommerce.

Ga je zelf aan de slag of laat je je webshop door professionals bouwen? Aan jou de keuze. Wij beschikken over een jarenlange kennis en ervaring in het opzetten van WooCommerce websites en alles wat daarmee te maken heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

WooCommerce webshop laten maken? Kijk op yourconcept.nl voor meer informatie

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number