Webhosting | TwoHats Webdesign

Snelle en Betrouwbare webhosting

Home » Diensten » webhosting

Betrouwbare webhosting

Elke website moet gehost worden. Daarbij is het belangrijk dat dat op een veilige en betrouwbare manier gebeurt. Als je kiest voor TwoHats Webdesign in Weert dan weet je zeker dat je beschikt over een betrouwbare, veilige en betaalbare oplossing op het gebied van webhosting. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complete webshop: wij zorgen voor flexibele hostingservers, een gratis domeinnaam, een Linux besturingssysteem op onze servers en onbeperkte POP3-accounts. We koppelen je eigen domeinnaam aan je webwinkel of webhosting en zorgen ervoor dat je e-mail kan verzenden en ontvangen onder je eigen domeinnaam.

Altijd de beste performance

Onze racks die benodigd zijn voor de hosting staan in een eigen cage in het datacenter Easynet Nederland. Dit bedrijf bestaat al sinds 1999 en is gevestigd in Amsterdam. Je kunt erop vertrouwen dat de veiligheid en betrouwbaarheid hier uitermate goed geregeld zijn. Zo is er 24/7 fysieke bewaking over de prestaties en de uptime van je webhosting omgeving. En ben je zelf een digibeet en beschik je over nagenoeg geen technische kennis? Geen enkel probleem, want wij regelen alles voor je met betrekking tot de webhosting van je website of webwinkel. Je kunt ons overigens ook inschakelen voor het webdesign van je website waarbij we gebruikmaken van WordPress.

Zijn er onverhoopt toch problemen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. We zijn altijd bereikbaar tijdens kantooruren en daarnaast kun je ook op elk moment van de dag een e-mail sturen met je vraag of opmerking. Wij doen er dan alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Meer weten over betrouwbare webhosting via TwoHats Webdesign in Weert? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number