SSL-certificaat via TwoHats

Zorg voor de juiste beveiliging van je site of shop

Home » Diensten » SSL certificaten

SSL certificaat voor de juiste beveiliging

De beveiliging van het verwerken van klantgegevens is tegenwoordig een hot item en de bezoekers van je webwinkel verwachten dat je hun gegevens vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden beschikbaar stelt. Met behulp van een SSL-certificaat zorg je voor een veilige verwerking en bied je de bezoekers van je website of webwinkel extra veiligheid. Maar het hebben van een SSL-certificaat is ook goed voor jezelf. Want een SSL-certificaat bij webwinkels wordt beloond met een hogere ranking in Google.

Wat is SSL eigenlijk?

SSL staat voor Secure Socket Layer en met een SSL-certificaat zorg je ervoor dat de elektronische transacties op het internet via je website beveiligd zijn. Op 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden binnen de EU. Alle lidstaten hebben sinds die datum dezelfde regels als het aankomt op privacy. Voortaan is een SSL-certificaat dan ook verplicht bij webshops en websites die gebruikersgegevens verwerken (denk daarbij onder andere ook aan een contactformulier). Als je zo’n certificaat hebt, toon je aan dat je de persoonsgegevens van je gebruikers en klanten goed beschermt.

De prijs van een SSL certificaat via Two Hats

Je hebt bij Two Hats Webdesign al een SSL certificaat voor slechts €85,- per jaar, exclusief de installatiekosten. De prijs voor het installeren is op aanvraag. Let op: wij leveren alleen certificaten in combinatie met webhosting via Two Hats Webdesign.

Zorg ook dat je een SSL-certificaat op je website hebt en bescherm de persoonsgegevens van de bezoekers van je website. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een SSL-certificaat aan.

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number