Ontdek de voordelen van Beaver Builder

Beaverbuilder is een site builder die het je erg makkelijk maakt!

Beaver Builder voor WordPress

Als je een site in WordPress gaat maken, dan heb je de keuze uit allerlei templates en plug-ins. Een handige plug-in waar we zelf veel gebruik van maken is Beaver Builder. Wereldwijd maken meer dan 100.000 websites gebruik van deze ‘page builder’. Ideaal voor het opbouwen van een strakke, duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Wat is Beaver Builder precies?

Beaver Builder is een compleet webdesign systeem dat beschikt over een plug-in voor het eenvoudig maken van webpagina’s. Het draait onder WordPress en het stelt je in staat om zelf de complete controle over je website te krijgen en te behouden. Je maakt er gemakkelijk professionele websites mee dankzij het praktische drag and drop systeem. Beaver Builder is te gebruiken met nagenoeg elk thema binnen WordPress.

Tientallen templates

Beaver Builder beschikt over tientallen templates. Handig, want zo bespaar je veel tijd bij het opzetten van je nieuwe website. En je hoeft niet bang te zijn dat iedereen die Beaver Builder gebruikt precies dezelfde site krijgt, want de mogelijkheden binnen de templates zijn eindeloos. Bovendien is het mogelijk om een eigen design te maken, iets waar wij zelf ook in gespecialiseerd zijn. Schakel ons dus in om op een eenvoudige manier een mooie website voor je bedrijf te laten maken.

Wil je ook profiteren van de voordelen van Beaver Builder voor je website? Wil je zelf aan de slag of juist ons de basis van je website laten ontwerpen? Het is allemaal mogelijk bij Two Hats Webdesign in Weert. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor jouw situatie kunnen bespreken.