Een uitgebreid pakket aan internetdiensten

Alle beschikbare diensten voor een website of webshop

Home » Diensten

Diensten van TwoHats Webdesign in Weert

Webdesign

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign voor je website of webshop, dan ben je bij TwoHats aan het juiste adres.

webdesign

Het webdesign is het online visitekaartje van je website of webshop. TwoHats levert je website responsive, dus geschikt voor ieder apparaat.

Websites

De creativiteit van het webdesign zetten wij om naar een functionele en professionele website met WordPress als CMS.

Websites

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS om je website zelf te onderhouden. Maatwerk bij een website of webshop is natuurlijk altijd mogelijk

Woocommerce Webshops

Een eigen Woocommerce webshop van TwoHats geeft je de mogelijkheid om producten of diensten online te kunnen verkopen.

woocommerce

Woocommerce in combinatie met WordPress is hierbij de meest gebruikte en ideale oplossing als gebruiksvriendelijke CMS software voor je webshop.

WordPress Websites

TwoHats is de specialist op het gebied van WordPress en heeft ruime ervaring met bijvoorbeeld de installaties van de juiste plug-ins of modules.

wordpress

TwoHats kan tevens je website of webshop geheel op maat en naar  je persoonlijke wensen leveren. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS platform.

Producten van TwoHats Webdesign

Budget Webhosting

De webhosting van je website of webshop is bij TwoHats optimaal geregeld. Denk hierbij aan de beveiliging en backups van de webservers.

SSL Certificaten

Geen Website of webshop kan anno 2018 niet meer zonder een beveiligde SSL verbinding (HTTPS). Een SSL Certificaat zorgt voor beveiliging.

Een eigen domeinnaam

Van .nl, .com & .be domeinamen kun je bij ons registreren. Nagenoeg alle domein extensies bij TwoHats voordelig te registeren op je eigen naam.

Neem contact op

Telefoon

0495 - 54 92 49

E-mail

info@twohats.nl

WhatsApp

0031-657986953

Terug gebeld worden door ons?

Invalid Number